Robert Cabeza. Terrassa, 1948.

 

Autodidacte en les disciplines del dibuix, la pintura i la cal·ligrafia, ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Terrassa, Barcelona, Madrid, Tolosa de Llenguadoc, Ciutadella de Menorca i altres indrets de l’estat espanyol. Ha aconseguit diversos premis en certàmens internacionals de cal·ligrafia.

 

Entre les seves obres cal destacar:

 

Anna Murià. Reflexions de la Vellesa. Cal·ligrafies de 16 textos de l’escriptora. Edició de 100 exemplars signats pels autors.

 

Viladecavalls. Biblioteca Municipal Pere Calders. Mural abecedari pintat al fresc. Composició de dibuix i cal·ligrafia al vestíbul. Monument al llibre.

 

Caixa Terrassa. Cal·ligrafia d’un poema d’en Ferran Canyameres, realitzat sobre paviment de pedra de 10 m. x 10 m. a l’exterior de la seu dels Serveis Centrals d’aquesta entitat a Terrassa.

 

Terrassa, Veus i Mirades. Llibre produït per  Vidal Gomà, Terrassa. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les i cal·ligrafies. Textos de Salvador Cardús i Xavier Marcet.

 

Viladecavalls. Auditori. Dibuix esgrafiat a la façana de la Plaça de la Vila.

 

Terrassa. Edifici Cuina Moderna. Cal·ligrafies de la nomenclatura dels carrers a les façanes de pedra.

 

Escola d’enginyeria d’estudis tèxtils. Terrassa. Obra commemorativa del centenari dels estudis d’enginyeria tèxtil. Terrassa 1904-2004. Casal de Catalunya de Buenos Aires.

 

Terrassa, Entorns i Camins. Llibre produït per  Vidal Gomà, Terrassa. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les i cal·ligrafies. Textos de Salvador Cardús.

 

Viladecavalls. Plaça de la Masia de Can Turu. Disseny de la plaça. Disseny de murals.

 

Consorci de la Zona Franca. Barcelona. Cal·ligrafia. Cent litografies signades.

 

Consorci de la Zona Franca. Barcelona. Mirades al Consorci. Llibre institucional. Editorial Lunwerg. Fotografies i cal·ligrafies.

 

Barcelona, Terrassa, Tolosa de Llenguadoc. Un Vell Camí, un Bell Futur. Llibre produït per  Vidal Gomà, Terrassa. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les, cal·ligrafies i transferències Polaroid. Textos de Salvador Cardús.

 

Barcelona, Veus i Mirades. Llibre produït per Vidal Gomà. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les, cal·ligrafies i transferències Polaroid. Textos de Lluís Permanyer i Salvador Cardús.

 

Catalunya - Cuba. L´arquitectura dels Indians - L´arquitectura dels catalans a L´Havana

 

Matadepera, Veus i Mirades. Ajuntament de Matadepera. Editorial Lunwerg. Dibuixos i aquarel·les. Varis autors. Pròlegs de Vicenç Villatoro i Jaume Cabré

 

Apassionat per la música ha escrit durant vuit anys articles per a la premsa i revistes. Segueix tocant a estones la guitarra, el Dobro, la lap i la pedal steel.

 

És membre de l'Associació Catalana de Ceràmica on treballa en la recerca i la investigació de la terrissa catalana.